Rakitić dolazi u posjet Radniku iz Bijeljine
FOTO: EPA

Nakon Eura u Francuskoj

Rakitić dolazi u posjet Radniku iz Bijeljine

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić najavio je da će uskoro posjetiti Radnik iz Bijeljine.

Zahvaljujući tome što je donirao novac za kupovinu semafora, Ivan Rakitić je postao istinski prijatelj bijeljinskog kluba i tokom razgovora za Blic otkrio je da nakon Eura u Francuskoj planira posjetiti Radnik i predsjednika Mladena Krstajića. 

"Sigurno ću poslije šampionata u Francuskoj posjetiti Bijeljinu. Bilo bi idealno da kao šamion Evrope dođem u posjetu Radniku i Krstajiću. Čim se ukaže prilika, doći ću da obiđem klub i da vidim taj semafor", izjavio je nogometaš Barcelone, dodavši da od bivših saigrača najviše cijeni Mladena Krstajića.

"Za mene je jedan i jedini Mladen Krstajić. On je više od prijatelja, smaram ga dijelom svoje porodice. Puno mi je pomogao na samom početku karijere i to mu nikada neću zaboraviti", poručio je Krstajić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iz Radnika su izrazili veliku zahvalnost Rakitiću na onome što je dosad uradio za klub, a na prvenstvenoj utakmici protiv Rudara je na semaforu pisalo "Jedan je Ivan Rakitić". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi