Rama nastavila sa sjajnim igrama, Tomislav ubjedljiv
FOTO: Ramski Vjesnik

Druga liga FBiH grupa Jug

Rama nastavila sa sjajnim igrama, Tomislav ubjedljiv

S. Mlaćo

U derbi susretu 6. kola Druge lige FBiH grupa Jug Klis je sa 3:0 nadigrao Posušje, a ove sezone sjajna Rama istim rezultatom bila je bolja od Sloge iz Ljubuškog.

Strijelci za Ramu bili su Bećirović, Babić i Nevistić.

Tomislav je u Tomislavgradu nadigrao Cim 4:1, a za domaće su pogađali Bagarić, Šteko, Bandić i Stipić. Počasni pogodak za goste djelo je Davida Jurića.

Brotnjo je u Stocu bilo bolje od domaćeg HNK Stolac 5:2, a Sloga G.V. Uskoplje je nadigrala Neum sa visokih 5:1. Turbina je u Mostaru bila bolja od Branitelja 2:1, a Kamešnica u Livnu od Troglava rezultatom 2:0.

Naredno 7. kolo igra se već u srijedu, a na tabeli je prvoplasirani Klis sa 15 bodova, dok Rama i Posušje imaju po 13. Sloga je četvrtoplasirana sa 12.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi