Ramić: Igračima Radničkog skidam kapu za borbenost

Prvi topnik Goška za SportSport.ba

Ramić: Igračima Radničkog skidam kapu za borbenost

S. Mlaćo

Iako se činilo da će se iz Lukavca vratiti sa jednim bodom, nogometaši Goška pogotkom Mirsada Ramića u sudijskoj nadokandi protiv Radničkog su došli do punog plijena. Bila je to veoma važna pobjeda za Gabeljane koji ove sezone igraju toplo-hladno. Trenutno su na sedmoj poziciji sa pet bodova zaostatka za liderom Orašjem.

"Vrijedna tri boda za nas, a iskreno da vam kažem i priželjkivao sam pobjedu s obzirom kakva je situacija gore i kakvu kvalitetu imamo. Namučili smo se i dali gol u 92.minuti i to nam se valjda vratilo, jer smo i mi par utakmica primali golove u zadnjim minutama. Čestitao bi igračima Radničkog na domaćinstvu i kapu im skidam kako se bore za grb sa obzirom da nisu primili plate dva mjeseca", priča prvi topnik Goška Mirsad Ramić za SportSport.ba.

Gabeljani su u nekoliko susreta ove sezone gubili gotovo dobijene utakmice, a ceh je nedavno platio i sada već bivši šef stručnog štaba Nedim Jusfbegović.

"Par utakmica nismo imali sreće i neiskustvo par igrača odrazilo se na tu igru toplo hladno. Sad nam dolazi Rudar i mi moramo ovjeriti pobjedu u Lukavcu da bi se priključili vrhu. Bit će teško jer je Rudar čvrsta i jaka ekipa, ali ako budemo dali sve od sebe mislim da neće biti problema. Malo ćemo biti oslabljeni jer je Elvir Čolić dobio treću žuti karton i Odak koji je dobio crveni u Lukavcu, ali vraćaju nam se Ereiz i Senić", ističe napadač Gabeljana.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Pogotkom u Lukavcu Ramić je do došao do drugog mjesta liste strijelaca koje sa šest postignutih pogodaka dijeli sa Mirnesom Salihovićem iz Radničkog i Seidom Zukićem iz Orašja.

"Zadovoljan sam, ali uvijek može bolje. S obzirom da nisam odigrao sve utakmice moram biti zadovoljan. Samo da budem zdrav i bit će ako Bog da još golova", dodao je Ramić na kraju razgovora za naš portal.  

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi