Ramić: Respektujemo Goražde, ali tri boda ostaju u Gabeli

Napadač GOŠK-a za SportSport.ba

Ramić: Respektujemo Goražde, ali tri boda ostaju u Gabeli

S. Mlaćo

Pobjedom nad fenjerašem Novim Travnikom u prošlom kolu, nogometaši GOŠK-a još jednom su potvrdili svoju kandidaturu za osvajanje prvog mjesta u drugom dijelu sezone Prve lige Federacije. 

Udarna igla Gabeljana u drugom dijelu sezone će biti napadač Mirsad Ramić koji je ujedno i drugi strijelac lige.

"Dosta bodova smo prosuli u prvom dijelu kući tako da ne smijemo to više dozvoliti, pogotovo ako hoćemo da se borimo za Premijer ligu", govori o ambicijama GOŠK-a Ramić.

U nedjelju u Gabelu dolazi Goražde.

"Respektujemo Goražde jer tu ima dosta dobrih igrača, ali mi ćemo dati sve od sebe da tri boda ostanu u Gabeli. Goražde jako dobro poznajemo jer sam igrao pola godine u tom klubu i radi se o jednoj kvalitetnoj ekipi", jasan je naš sagovornik. 

Uz Travnik i Bosnu GOŠK je glavni kandidat za osvajanje prvog mjesta.

"Obje te ekipe smo dobili u Gabeli i idemo njima u drugom dijelu sezone, tako da ne vidim neku prednost s obzirom da mi njih ganjamo na tabeli", ističe Ramić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Trenutno zaostaje četiri pogotka za prvim strijelcem lige Sabahudinom Jusufbašićem.

"Volio bih naravno biti prvi strijelac, ali samo nek me zdravlje služi. Ostalo će ako Bog da doći", kazao je na kraju razgovoru za SportSport.ba napadač GOŠK-a Mirsad Ramić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi