Ramić se vratio iz Irana, na meti bh. premijerligaša

Najbolji strijelac GOŠK-a u minuloj sezoni

Ramić se vratio iz Irana, na meti bh. premijerligaša

S. Mlaćo

Mirsad Ramić minulu sezonu u GOŠK-u okončao je šampionskim peharom, te titulom prvog strijelca kluba iz Gabele i trećeg strijelca Prve lige Federacije BiH.

Odmah nakon završetka sezone Ramić je otputovao u Iranu gdje je trenirao sa prvoligašem iz te zemlje koji nosi naziv Gostaresh Foulad FC, ali i pored toga što je još jednom potvrdio svoje kvalitete, vratio se u BiH, gdje je dočekao i Bajramske praznike.

Ramić je u Iranu boravio 14 dana, a u jednoj provjeri dva tima Gostaresha postigao je hat-trick.

"Trebao sam ići na pripreme sa klubom u Tursku, ali nisam htio rizikovati, jer imam i neke druge ponude. Tu su i ponude iz Premijer lige BiH, ali sada ću odmoriti dobro od puta dan-dva, a zatim nastaviti sa treninzima", kazao je Ramić za SportSport.ba

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ramić je sjajnim igrama u protekloj sezoni bio jedan od najzaslužnijih za povratak GOŠK-a u Premijer ligu BiH, a postigao je 18 pogodaka. Pored GOŠK-a, u dosadašnjoj karijeri ovaj 24-godišnji napadač nastupao je za Zvijezdu Gradačac, Slogu Ljubuški, Goražde, Turbinu, Travnik, Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi