Raspudić: Imamo krizu u igri, čestitke Krupi

Kapiten Borca za SportSport.ba

Raspudić: Imamo krizu u igri, čestitke Krupi

S. Mlaćo

Borac je u gradskom derbiju protiv Krupe (0:2) upisao novi poraz.

Krupa je sa dva eurogola zasluženo slavila, a Borac definitivno nije bio onaj pravi, čak naprotiv.

Svjestan toga je i kapiten Banjalučana Boris Raspudić koji je govorio za SportSport.ba dan nakon poraza od Krupe.

"Dobro smo otvorili meč, imali tu stopostotnu šansu, ali nismo je realizovali. Protivnik nam nije stvarao šanse, postavili smo se defanzivno i uspjeli ih zatvoriti. Znali smo da je Krupa neugodna na svom terenu i sve je bilo dobro do tog prvog primljenog pogotka. Vidjela ste dva eurogola i tu se nema šta reći. Nismo imali pažnju prema tim igračima, na kraju se nismo mogli vratiti i to je bilo to. Definitivno u polju nismo bili kakvi smo trebali biti. Čestitam Krupi na pobjedi", ističe razloga poraza Raspudić.

Navijači Borca opet nisu imali razloga za slavlje. U prošlom kolu i pored pobjede nad Radnikom (1:0), očitali su lekciju svojim ljubimcima, a sada je nezadovoljstvo još veće.

"Prošlu utakmicu je bilo to prozivanje, ovu nije. Oni su uvijek uz nas, imali smo i taj sastanak i rečeno je šta je rečeno. Naša želja i htijenje se mora vidjeti, mislim da smo to donekle i prikazali u Krupi, te mislim da su ovu utakmicu to mogli vidjeti. Ne treba igrače prozivati poslije svakog poraza", jasan je kapiten Banjalučana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Na gradski stadion u Banja Luci već za vikend dolazi tuzlanska Sloboda. Slavko Petrović je pobjedom debitovao na klupi Tuzlaka, te Borac sigurno čeka težak posao.

"Tražit ćemo tri boda. Sloboda se diže, došao je Slavko Petrović, odmah su slavili nad Željom, a svi znamo da Želju nije lako dobiti. Moramo pobijediti, ali neće biti lako. Imamo tu krizu u igri, ali ja se nadam pobjedi koja će nam dobro doći pred zimsku pauzu", dodao je na kraju razgovora za SportSport.ba kapiten Borca Boris Raspudić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi