Rastali se Sutjeska i Rašević

Promjena na klupi ekipe iz Foče

Rastali se Sutjeska i Rašević

Sutjeska iz Foče nakon četiri odigrana kola nalazi se na samom dnu tabele u Prvoj ligi Republike Srpske sa jednim osvojenim bodom.

Sutjeska je u posljednjem kolu poražena od Slobode iz Novog Grada rezultatom 2:1, a ceh lošim rezultatima platio je šef struke Fočaka, Duško Rašević. 

Na klupi Sutjeske Raševića će zamijeniti dosadašnji pomoćnik, Miljan Radanović, dok će mu pomoćnik biti Filip Ikonić, dosadašnji trener kadeta. Radanović će priliku za debi imati danas u duelu Sutjeske i Leotara u okviru šesnaestine finala Kupa RS. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.