Rastoka u Sremu, Stakić se vraća

Nove promjene u Rudaru

Rastoka u Sremu, Stakić se vraća

Igrač sredine terena Marinko Rastoka neće u narednoj sezoni nositi dres Rudar Prijedora. Ovaj fudbaler je uzeo ispisnicu i karijeru će da nastavi u Donjem Sremu, članu Jelen Super lige Srbije.

Trener Slobodan Starčević bi mogao da dobije pojačanje u posljednjoj liniji tima. U momčad bi mogao da se vrati Dragoslav Stakić, koji je ranije igrao za prijedorskog premijerligaša, Borac iz Banje Luke i Rudar iz Velenja. 

"Stakić od prvog dana priprema trenira sa nama i blizu smo dogovora, pa vjerujem da će on ostati u Rudaru", optimista je trener Slobodan Starčević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.