Ratković: Leotar je zaslužio bod

Derbi u Gradišci bez golova

Ratković: Leotar je zaslužio bod

Iako oslabljeni fudbaleri Leotara uspjeli su da u derbiju kola protiv Kozare izbjegnu poraz odigravši neriješeno 1:1. Uz sve to dojučerašnji premijerligaš sačuvao je lidersku poziciju.

"Kozara je povela u 47.minutu, a mi smo samo jedan minut kasnije uspjeli da poravnamo.Zaslužili smo jedan bod. Derbi je odlučen tim našim ekspresnim poravnanjem. Igrači su na terenu zaslužili ovaj bod, jer borili su se kao lavovi i za to su nagrađeni. Sad smo još pola koraka bliži ostvarenju cilja," rekao je trener Leotara Damjan Ratković.

U Kozari samo djelimično mogu da budu zadovoljni, jer mnogi su očekivali tri boda.

"Bila je ovo teška utakmica protiv Leotara koji je pokazao kvalitet. Šteta je što nismo pobijedili. Ekipa koja ne može da sačuva prednost i koja ekspresno primi izjednačujući pogodak ne zaslužuje da uzme tri boda," rekao je trener Kozare Igor Janković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.