Ravnjak uručio  novu  donaciju NK Iskra

Bugojanac ne zaboravlja svoj klub

Ravnjak uručio novu donaciju NK Iskra

S. Mlaćo

Nakon nešto ranijih donacija NK Iskra, Mehrudin Ravnjak nastavio je pomagati rad kluba iz Bugojna koji se trenutno takmiči u Drugoj ligi Federacije Bosne i Hercegovin grupa Zapad.

Ravnjak je nešto ranije u više navrata kao i njegov brat Ibro Iskri donirao vrijednu donacije opreme (dresovi, lopte), a sada je uručio čunjeve koji će dobro doći kako senorima, tako i omladinskog pogonu tima sa Jaklića. 

Ravnjak živi i radi u Njemačkoj, a rođen je u Bugojnu, te je pored NK Iskra pomagao i Klub sjedeće odbojke Iskra.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Iz NK Iskra istakli su veliku zahvalnost Ravnjaku za ovu donaciju, ali i sve ranije, koji su dodatno olakšale rad svim članovima kluba, a posebno onim najmlađima. U Iskri već dugi niz godina imaju veoma kvalitetne mlade kategorije, te se nadaju da će tako biti i u budućnosti. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi