Razilaze se Vitez i Slaven Musa?

Vitežani u teškoj situaciji

Razilaze se Vitez i Slaven Musa?

Iznenađujući poraz Viteza od Olimpica mogao bi rezultirati odlaskom Slavena Muse sa kormila ovog kluba.

Vitez je porazom od Olimpica na domaćem terenu dodatno zakomplicirao borbu za opstanak, u kojoj sada ima samo jedan bod prednosti u odnosu na Čelik, a mnogi su nakon utakmice Slavena Musu već proglasili bivšim. 

Nije tajna da je Musin posao u opasnosti, a i on sam je potvrdio da će danas imati sastanak sa predsjednikom kluba nakon kojeg će vjerovatno potpisati sporazumni raskid saradnje. 

Vitežani su se doveli u vrlo tešku situaciju, a kako igraju ovo proljće, trebat će im mnogo sreće i daleko boljih igara da bi zadržali premijerligaški status. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Musa je, podsjećamo, na kormilu Viteza naslijedio Borisa Pavića krajem prošle godine. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi