Razišli se Sesar i Elazigspor?

Sesaru istekla posudba

Razišli se Sesar i Elazigspor?

M. Šljivak

Bh. reprezentativac, Ivan Sesar, od danas više nije član turskog Elazigspora.

Veznjak naše reprezentacije, se prema navodima turskog portala gunisigigazetesi.net, danas zahvalio saigračima i navijačima, te je napustio klub u kojem je proveo proteklu polusezonu na posudbi iz FK Sarajevo.

Iako su informacije šture pomenuti turski portal navodi da su se Sesar i Elazigspor razišli zbog toga što turski klub trenutno nije u stanju platiti Sarajevu 220.000 eura kako bi otkupio ugovor bh. reprezentativca.

SportSport.ba kontaktirao je direktora Sarajeva, Dinu Selimovića, koji je kratko rekao:

"Ne bih mnogo komentarisao dok ne dobijemo zvaničnu potvrdu. Ako je to tačno mogu samo reći da nam je drago da je naš igrač stekao iskustvo igrajući u jakoj ligi, te da je pomogao Elazigsporu da ostane u eliti."

Podsjetimo, Sesar je još uvijek igrač ekipe Sarajeva sa kojom ima još godinu dana ugovora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.