Razišli se Zahirović i RNK Split

Bivši bh. reprezentativac

Razišli se Zahirović i RNK Split

Adnan Zahirović i hrvatski prvoligaš RNK Split okončali su saradnju. 

Fudbaler koji je u eri Safeta Sušića bio standardan član reprezentacije Bosne i Hercegovine stigao je u Split u augustu kao veliko pojačanje, ali taj epitet za vrijeme provedeno u klubu nije uspio opravdati. 

Zahirović je od dolaska iz Željezničara u dresu Splita odigrao svega dvije prvenstvene utakmice, a da je između dvije strane došlo do razlaza potvrdili su iz kluba za SportSport.ba.

Osim Željezničara i Splita, Zahirović je u svojoj dosadašnjoj karijeri još igrao za Čelik, Bochum, Spartak Nalchik, Hapoel Akko i Dinamo iz Minska. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije