Razriješeni dužnosti članovi IO NFS BiH

Oformljen odbor za stabilizaciju

Razriješeni dužnosti članovi IO NFS BiH

M. Maksimović

Komitet za normalizaciju danas je održao sastanak u Mostaru na kojem je odlučeno da se privremeno razriješe dužnosti članovi IO NFS BiH.

Razriješeni dužnosti su Huso Golać, Irfan Durić, Nijaz Brković, Mirsad Drkjević i Branimir Oruč. Paralelno sa ovim razrješenjima oformljen je odbor za stabilizaciju OI NFS F BiH.

U tom odboru se nalaze Muhamed Begagić, Anto Bilješko, Stipe Vukadin i Hamdo Spahić. Njihov mandat će trajati do izbora novog IO NFS F BiH. Dva člana komiteta za normalizaciju, Ivan Beus i Elvedin Begić će vršiti nadzor nad radom odbora za stabilizaciju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.