"Rečeno nam je: Možete pobijediti, ali nećete biti prvaci"

Oglasili se iz Mladosti

"Rečeno nam je: Možete pobijediti, ali nećete biti prvaci"

M. Jakovljević

Fudbaleri Mladosti iz Velike Obarske su u proteklom kolu u Ligi za prvaka poraženi od najvećeg rivale  Krupe na njhovom terenu rezultatom 2:1. Kako kažu, više od poraza ih boli "sramno suđenje".

Povodom tih događaja oglasio se i predsjednik kluba, istaknuti sportski radnik i veliki sportski entuzijasta Borko Blagojević.

"Razmišljam o povlačenju iz fudbala poslije ovakvih zbivanja. Svima je jasno ko se forsira i ko treba da bude šampion RS. Zvaničan stav našeg kluba da je ovaj derbi bio lakrdija u režiji glavnog sudije Zorana Grbića i njegovog pomoćnika Igora Radakovića iz Prijedora. Oni su dobili zadatak da pomognu domaćinu. Smatram da su zalutali na listu sudija Premijer lige", rekao je Blagojević, te nastavio:

"Ne znam po čijem nalogu su došli, ali sigurno iza njih stoji FS RS i da će pitanje šampiona Republike Srpske biti riješeno van zelenog terena. Pred početak utakmice rečeno nam je da možemo pobijediti ali da prvaci nećemo biti. Interes Banja Luke je da Krupu vide u Premijer ligi i da se protiv toga niko ne može boriti", rekao je Blagojević.

Svoj komentar dao je i pomoćni trener Mladosti Miodrag Rankić koji poručuje da ovaj susret moraju što prije zaboraviti.

"Ovaj susret moramo što prije zaboraviti i okrenuti se narednim utakmicama, jer ima još dosta da se igra i u opticaju je mnogo bodova. Nema nam druge nego da na svaku utakmicu uđemo sa ciljem da pobijedimo, pa da čak pobjedimo i sudske nepravde. Smatram da jednim porazom nije sve izgubljeno. Valjda i naš rival negdje kiksne. Sutra nam dolazi Šamački Borac koji će igrati rasterećeno. Naši igrači svi u glas najavljuju maksimalnu angažovanost u ostvarivanju pobjede. I ja sam optimista vjerujem u njih", kaže Miodrag Rankić, pomoćni trener Mladosti.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Uprkos svemu, igrači i stručni štab Mladosti su poručili da će se do kraja sezone boriti za Premijer ligu u fer i korektnoj igri.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi