Redar u Lukavcu udario Darka Vojvodića

Na utakmici između Radničkog i GOŠK-a iz Gabele

Redar u Lukavcu udario Darka Vojvodića

Radnički iz Lukavca ugostio je danas u okviru 14. kola Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine na svom terenu GOŠK iz Gabele. 

Susret u Lukavcu završen je rezultatom 1:1, pa tako Radnički ni nakon 14 odigranih kola ne zna za poraz. Međutim na ovom susretu došlo je i do nemilih scena, a nastradao je bivši šef struke Radničkog, a sada GOŠK-a, Darko Vojvodić. Trener GOŠK-a dobio je udarac od redara prilikom izlaska sa terena.

"Utakmica je bila dobra i mislim da je neriješen rezultat na kraju i najrealniji. Nakon što sam isključen želio sam da napustim teren, a onda me redar počeo gurati. U tom nekom guranju dobio sam i udarac. Sve je to dio utakmice i sada je iza mene," kaže Vojvodić i dodaje:

"Ja sam isključen i zbog toga ću odgovarati pred nadležnim organima, ne trebaju me kažnjavati redari. U nekom guranju ja sam dobio udarac u stomak. Sve je to dio derbija, a to što sam ja bio trener Radničkog ne znači da trebam popuštati toj ekipi. Sada sam na klupi GOŠK-a i sve je to normalno i treba da bude sportski," rekao je Vojvodić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.