Redžić ponovo u Radničkom, trojica napustila klub

U Lukavcu rješavaju igračku križaljku

Redžić ponovo u Radničkom, trojica napustila klub

S. Mlaćo

Almir Redžić (24), dojučerašnji član Bratstva iz Gradačanice, odlučio se vratiti u Radnik iz Lukavca, tim u kojem je započeo svoju karijeru. 

Redžić je u prošloj polusezoni upisao samo dva nastupa, a nastupa na poziciji napadača. Pored Radničkog i Bratstva, nosio je dres Budućnosti, Miričine, te češkog FK Most. 

Ovaj nogometaš je ujedno prvo pojačanje Lukavčana, koji čine sve da naprave što kvalitetniju momčad i izbore opstanak u Prvoj ligi Federacije. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Lukavčane je za sada napustio golman Sakib Brezičanin koji je otišao u Bosna Semu, dok su Mehmed Ćosić i Mirsad Nukić novi članovi Veleža.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi