Redžić: Zrinjski će nam biti težak ispit

Prvotimac Krupe pred subotnji meč

Redžić: Zrinjski će nam biti težak ispit

S. Mlaćo

Nogometaši Krupe Premijer ligu za prvaka naše zemlje otvorit će gostovanjem lideru Zrinjskom.

Zrinjski i Krupa se dobro poznaju, a očekuje se veoma otvorena utakmica.

"Čeka nas ozbiljan posao i težak ispit, ali naša dobra i pozitivna atmosfera je adut da ćemo „Pod Bijelim brijegom“ biti pravi i pokazati potencijal koji ima naš podmlađeni sastav. Iako zbog reprezentativnih obaveza nisam bio sa saigračima nekoliko dana, vjerujem u naš snagu i nadamo se da ćemo se na najbolji mogući način suprostaviti aktuelnom šampionu i u Gradu na Neretvi ostvariti pozitivan rezultat što je za nas svakako i remi", istakao je za fkrupa.ba prvotimac tog kluba Ajdin Redžić.

Redžić je nastupa za našu mladu reprezentaciju koja je prije par dana u Zenici sa visokh 6:0 deklasirala slabašni Lihtenštajn.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Najvažnije je da smo u nove kvalifikacije ušli pobjedom, bez obzira na ime protivnika visok trijumf nam daje samopouzdanje pred nastavak takmičenja i tešku utakmicu u junu na gostovanju u Švajcarskoj. Imamo kvalitetnu selekciju koja bi u ovim kvalifikacijama trebalo da iskorači i napravi dobar rezultat", dodao je Redžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi