Regeneracija za prvotimce, rezerve trenirale na pomoćnom

Nakon utakmice sa Atromitosom

Regeneracija za prvotimce, rezerve trenirale na pomoćnom

Nešto više od 12 sati nakon poraza u prvoj utakmici 3. pretkola Europa lige fudbaleri Sarajeva održali su trening na istom teren na kojem su dan ranije poraženi sa 2:1 od grčkog Atromitosa.

Prije revanš susreta sa trećeplasiranim timom iz prošle sezone grčkog fudbalskog prvenstva izabranike Dženan Uščuplića očekuje duel 1. kola BH Telecom Premijer lige. Aktuelni osvajač Kupa Bosne i Hercegovine će u nedjelju od 19 sati na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović - Hase" ugostiti Zvijezdu iz Gradačca.

Jedanaest fudbalera koji su bili u početnom sastavu protiv Atromitosa odradili su laganiji futing i regeneraciju na glavnom travnjaku najvećeg bh. stadiona pod nadzorom Almira Seferovića, dok je ostatak ekipe trenirao sa Dženanom Uščuplićem na pomoćnom terenu sa umjetnom travom.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.