Regoje: Iskoristiti Borčeve mane

Slavija igra protiv lidera

Regoje: Iskoristiti Borčeve mane

D. Banović

Pred fudbalerima Slavije je težak ispit u nedjelju kad im u goste stiže lider iz Banjaluke. Borac je kao po tradiciji uvijek neugodan rival u Istočnom Sarajevu, pa i sad u Lukavici očekuju veliku borbu.

"Igramo kompletni i sve ćemo učiniti da pobjedimo Borac, mada nam to neće biti nimalo lako. Borac sigurno ima najjači tim u Premijer ligi i to su pokazali u dosadašnjem toku sezone i sigurno je da neigranje Stajića i Mikića ne predstvalja nikakvo olakšanje za nas", kaže kapiten Slavije.

"Ipak, oni imaju širok spisak kvalitetnih igrača koji mogu da odgovore zahtjevima. Ipak, i mi imamo svojih aduta, a pokušat ćemo da iskoristimo i neke Borčeve mane", rekao je kapiten Slavije Bojan Regoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.