Regoje: Možemo eliminisati Čelik

Kapiten Slavije za SportSport.ba

Regoje: Možemo eliminisati Čelik

E. Škorić

Fudbaleri Slavije i Čelika odmjerit će snage u dvomeču osmine finala Kupa Bosne i Hercegovine, a kapiten tima iz Istočnog Sarajeva, Bojan Regoje, smatra da on i njegovi suigrači mogu eliminisati Zeničane.

"Kao što znate, mi smo posljednjih sezona pružali dobre rezultate u Kupu i Čelik smo prošle sezone eliminisali iz tog takmičenja, tako da smatram da to možemo ponoviti i ove sezone. Igramo drugu utakmicu pred svojim navijačima i zaista ne vidim razlog da ne prođemo dalje. Čelik je sigurno protivnik po mjeri, ali vjerujemo u sebe i svoj kvalitet", kazao je kapiten Slavije Bojan Regoje za SportSport.ba.

Slavija nakon sedam odigranih kola Premijer lige ima 10 bodova, te se, unaoč lošem početku, vraća u gornji dio tabele.

"Ljudi iz Uprave su namjerno ovog ljeta napravili velike promjene u timu, s ciljem da podmlade čitavu ekipu, tako da je nama potrebno neko vrijeme da se uigramo. Imali smo taj jedan kiks protiv Budućnosti na domaćem terenu, ali smo u prošlom kolu osvojili bod na Koševu protiv Olimpika i to sada moramo ovjeriti pobjedom protiv Zvijezde iz Gradačca."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.