Regoje: Na Koševo dolazimo po bod

Optimizam u redovima Slavije

Regoje: Na Koševo dolazimo po bod

D. Banović

U okviru 17. kola Premijer liga danas će na Koševu snage odmjeriti domaće Sarajevo i Slavija, a gosti iz Istočnog Sarajeva uvjereni su da mogu do boda.

Teren na Koševu u potpunosti odgovara igračima Slavije, što su oni pokazali i to kroz seriju dobrih rezultata. Plavo bijeli iz Istočnog Sarajeva su sa Koševa uglavnom nosili po jedan bod.

"Odigrao sam dosta utakmica protiv Sarajeva na Koševu i svaki put smo bili dostojan rival Sarajevu. Jednostavno nama teren na Koševu u potpunosti leži i nadam se da će to biti i ovaj put. Proteklih sezona smo imali nešto jači igrački kadar, ali i ovi momci su željni dokazivanja, a sad im je prava prilika da pokažu koliko mogu. Mi na Koševo ponovo idemo po jedan bod", rekao je kapiten Bojan Regoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.