Regoje: Neporaženi se vratiti iz Zenice

Slavija gostuje Čeliku

Regoje: Neporaženi se vratiti iz Zenice

D. Banović

Stadion Čelika bio je jedan od rijetkih gostujućih terena na kojem je Slavija često znala dobro da odigra i da pobjedi.

Upravo će tim trenera Bjelice zadnjih 90.minuta ove jeseni da odigra na Bilinom polju. Sastavu iz Lukavice ne ide na ruku činjenica da su ove jeseni sa gostujućih terena donijeli samo jedan bod i to sa Koševa kad su sa Olimpikom odigrali bez golova.

"Ja iskreno vjerujem da ćemo i ovaj put u Zenici odigrati dobro i kvalitetano i da ćemo ostati neporaženi. Tačno je da smo na domaćem terenu pružali mnogo bolje igre i rezultate, ali i u gostima mora da dođe jednom kraj seriji loših rezultata. Bilino polje je prava prilika za to", rekao je kapiten Slavije Bojan Regoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.