Regoje: Očekujem još bolje igre u nastavku

Kapiten Slavije zadovoljan igrama svog tima

Regoje: Očekujem još bolje igre u nastavku

Bod iz utakmice protiv Olimpika fudbaleri Slavije su začinili pobjedom protiv Zvijezde na svom terenu. Ova pobjeda bi mogla, nada  se kapiten Bojan Regoje, biti podstrek fudbalerima Slavije pred nešto teže utakmice koje slijede.

"Imali smo imperativ pobjede i uspjeli smo doći do pobjede. Utakmica je bila veoma teška, Zvijezda se pokazala kao dobra ekipa, ali smo mi odigrali vrlo dobro. Pored dva postignuta pogotka imali smo još prilika i prava je šteta što nismo postigli još koji pogodak", kaže kapiten Slavije Bojan Regoje.

Nakon osam odigranih kola Slavija se nalazi na vrlo dobrom petom mjestu sa 13 osvojenih bodova. Kapiten tima iz Istočnog Sarajeva se nada kako će ova pobjeda biti motiv za još bolje igre i rezultate Slavije.

"U prvenstvo smo ušli sa ciljem da što prije osiguramo opstanak u ligi. Zasad nam ide dobro. Ova pobjeda je došla u pravo vrijeme pred gostovanje Travniku, a nakon toga nas čeka nešto teži raspored. Nadamo se bodovima u Travniku i boljim igrama u nastavku sezone", rekao je Regoje za SportSport.ba.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti