Regoje pojačao Olimpic

Sjajne vijesti za navijače Olimpica

Regoje pojačao Olimpic

A. Beganović

Dosadašnji kapiten Slavije, Bojan Regoje, u narednoj sezoni branit će boje Olimpica.

Čelni ljudi Olimpica još jednom su u prelaznom roku odradili sjajan posao. Naime, popularne Vukove pojačao je iskusni Bojan Regoje koji će sasvim sigurno biti veliko pojačanje za najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

Regoje i Olimpic dogovorili su saradnju na dvije godine, odnosno godinu plus godinu.

"Svjestan sam da sam došao u klub koji ima velike ambicije, ali najbitnije je da se naše ambicije poklapaju. Već neko vrijeme sam u konktaktu sa ljudima iz Olimpica i veoma lako smo napravili kvalitetan dogovor. Olimpic je i protekle sezone pokazao da ima tim koji se može boriti za sam vrh i tu sam došao da se u narednoj sezoni borimo za mjesta koja vode u Evropu. Mislim da ćemo imati snage da dođemo do tog cilja", rekao je Regoje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije