Regoje: Zaustavićemo napadače Leotara

Slavija gostuje u Trebinju

Regoje: Zaustavićemo napadače Leotara

D. Banović

Sa dosta optimizma fudbaleri Slavije dočekuju utakmicu protiv Leotara i Trebinju. Tradicija, kad je riječ o mečevima ova dva kluba je na strani Leotara. Znaju to dobro i u ekipi Slavije, ali i vjeruju u svoj kvalitet.

-Tačno je da se ne možemo pohvaliti sa rezultatima u Trebinju, ali tradicija i postoji da bi se rušila. Mi mirno dočekujemo ovaj susret protiv Leotara i nadamo se dobroj igri i rezultatu. Leotar ima dobar napad, iskusne i provjerene strijelce, ali i mi imamo kvalitetne odbrambene igrače. Naša odbrana će da zaustavi napad Leotara", rekao je kapiten Slavije, Bojan Regoje.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.