Regoje: Želim povratak začiniti pobjedom

Slavija protiv Budućnosti

Regoje: Želim povratak začiniti pobjedom

D. Banović

Nakon što je u prošlom kolu u Mostaru pauzirao protiv Zrinjskog, zbog crvenog kartona protiv Sarajeva, kapiten Bojan Regoje će u nedjelju protiv
Budućnosti da zauzme svoje mjesto u timu.

"Moj povratak na teren poslije suspenzije želim da začinim pobjedom. Budućnost nije dobro otvorila novu sezonu, ali to nas ne zavarava. Znamo da moramo uložiti puno truda kako bi došli do bodova", rekao je Bojan Regoje za SportSport.ba.

Dragan Bjelica je dobio povjerenje uprave Slavije i u nastavku sezoneće
samostalno da vodi ekipu.

"Ništa se nije promjenilo u odnosu na prethodne utakmice. Hvala upravi na ukazanom povjerenju i želim da sad pobjedimo Budućnost", kazao je Bjelica..

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.