Rekordno mali broj navijača pratio meč Gibraltar i BiH

Prazne tribine stadiona Estadio Algarve

Rekordno mali broj navijača pratio meč Gibraltar i BiH

S. Mlaćo

Nogometna reprezentacija Bosna i Hercegovine sinoć je bez većih problema sa 4:0 savladala slabašni Gibraltar, te upisali veoma važnu pobjedu u okviru kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

Naši momci su od samog početka opravdali ulogu favorita i na kraju zasluženo slavili, a treba istaći da je meč na stadionu Estadio Algarve odigran u pozorišnoj atmosferi.

Gibraltarci i ne doživljaju puno utakmice svoje reprezentacije, a iz Nogometnog saveza te zemlje potvrdili su da je susretu protiv Bosne i Hercegovine prisustvovalo tek 805 navijača.

"Hvala svih 805 fanova koji su došli na sinoćnji meč. Vaša podrška je veoma cijenjena", stoji u objavi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije