Reljić: Odigrali smo loše, okrećemo se narednom meču

Vlasenica poražena kod kuće

Reljić: Odigrali smo loše, okrećemo se narednom meču

D. Vejo

Ni u drugom kolu play-out faze Prve lige Republike Srpske, fudbaleri Vlasenice nisu uspjeli da ostvare trijumf. Nakon poraza u Mrkonjić Gradu od tamošnje Slobode, jučer su poraženi na svom terenu od ekipe Sutjeske iz Foče a bilo je 1:2 (0:1).

Kriza loših rezultata još uvijek trese fudbalere Vlasenice. Za bolje dane još uvijek ne znaju, a prve utiske nakon jučerašnjeg meča ispričao je čuvar mreže domaće ekipe.

"Još jedan poraz na domaćem terenu. Bila je to tvrda i neizvjesna utakmica. Čestitao bih protivniku na zasluženoj pobjedi, mi nismo imali riješenje kako da izađemo na kraj sa njima. Igrali su visoki presing što mi nismo mogli pratiti. Okrećemo se narednom meču i utakmici u Novom Gradu, gdje se nadam pozitivnom rezultatu", ističe za SportSport.ba golman Vlasenice, Aleksandar Reljić.

Utakmica između Slobode i Vlasenice igra se u srijedu u Novom Gradu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi