Reljić: Sretan sam zbog dolaska u Velež

Novo pojačanje mostarskog tima

Reljić: Sretan sam zbog dolaska u Velež

Srbijanski internacionalac Miloš Reljić prvo je pojačanje Veleža u zimskom prijelaznom roku.

Bivši fudbaler Crvene zvezde prilikom potpisa nije krio zadovoljstvo zbog dolaska mostarski tim, te je istakao da će se potruditi da svojim igrama opravda ukazano povjerenje. 

"O Veležu mnogo toga znam, naravno osim bogate tradicije kluba, dva igrača sa kojima sam u karijeri igrao su ili nosila ili trenutno nose dres Veleža. Sa Milošem Ognjenovićem sam igrao u Švedskoj i mnogo toga pozitivnog mi je rekao o „Rođenim“ i njegovom boravku u Mostaru. Osim toga sa Markom Nikolićem sam praktično zajedno od pionira Crvene Zvezde, a i imali smo i zajednički debi u seniorskom dresu Crvene Zvezde protiv Mladosti iz Apatina. Sretan sam što sam član Veleža i potrudit ću se da svojim igrama opravdam povjerenje", rekao je Reljić.

Ovaj 26-godišnji ofanzivni igrač u Velež dolazi iz Sloge, člana Prve lige Srbije, a u svojoj dosadašnjoj karijeri još je igrao za Srem, Crvenu zvezdu, BSK Borču, Lokomotiv Plovdiv, Valstu i Znojmo. 

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.