Remetić: Moji igrači nisu nagrađeni za uloženi trud

Trener TOŠK-a nakon poraza od Rudara

Remetić: Moji igrači nisu nagrađeni za uloženi trud

Piše: S. Mlaćo
Drugi poraz u isto toliko kola upisali su nogometaši TOŠK-a iz Tešnja koji su jučer na svom stadionu poraženi od kakanjskog Rudara sa minimalnih 1:0.

Tešanjci su imali svoje prilike, nisu ih iskoristili, te je kao kazna došao pogodak Kobilice koji je gostima donio novu "tricu".

Svoje rezime utakmice dao je za SportSport.ba šef struke TOŠK-a Igor Remetić.

"Čestitao bih svojim igračima na velikoj borbenosti i odličnoj utakmici koju su odigrali. Suze i nevjerica kod naših igrača poslije završene utakmice u svlačionici dovoljno govore o odnosu snaga na terenu. Nažalost, nisu nagrađeni za uloženi trud koji su pružili. Čestitam Rudaru na pobjedi, a hvala i domaćim navijačima koji su aplauzom ispratili naše igrače po završetku meča i velikoj podršci cijelim tokom utakmice uprkoš kišnom vremenu", kazao je Remetić.

U narednom kolu TOŠK će u goste Veležu koji također nakon dva kola nije osjetio slast pobjede.

"Iz utakmice u utakmicu igramo sve bolje i drago mi je da se ovaj tim TOŠK-a može nositi ekipama koje su favoriti Prve lige Federacije BiH. Sportska sreća je danas bila na strani gostiju, a kazneni udarac iz 85. minute ne bih komentarisao. Okrećemo se meču u Mostaru gdje se želimo predstaviti u dobrom izdanju i pokušati iskoristiti rezultatski loš start Rođenih", dodao je Remetić.


Prva liga FBiH