Remetić: Puni samopouzdanja idemo u Hadžiće

Trener TOŠK-a nakon nove pobjede

Remetić: Puni samopouzdanja idemo u Hadžiće

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a napravili su korak bliže plasmanu u Prvu ligu Federacije.

Na svom terenu savladali su Mladost sa 3:0, te upisali 14-tu pobjedu ove sezone u Drugoj ligi Federacije BiH grupa Centar.

TOŠK u odnosu na drugoplasirani Famos ima osam bodova prednosti, a u narednom kolu će u goste četvrtoplasiranom Radniku iz Hadžića.

"Čestitam igračima na zasluženoj pobjedi. Iznenađen sam grubom igrom gostiju iz Župče, ali mi je drago da su naši igrači odgovorili dobrom igrom i golovima, kojih je moglo biti više. Nakon četiri vezane pobjede, puni samopouzdanja idemo u Hadžiće. Hvala navijačima na podršci, koja ponovo nije izostala", kazao je poslije utakmice trener TOŠK-a Igor Remetić.

Iz TOŠK-a su istakli da su protiv Mladosti prodali 272 karte, te ostvarili zaradu u iznosu od 816 KM.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi