Remetić: Raduje me veliki broj kreiranih akcija

Trener TOŠK-a nakon pobjede

Remetić: Raduje me veliki broj kreiranih akcija

S. Mlaćo

Nogometaši TOŠK-a iz Tešnja suvereno gaze ka Prvoj ligi Federacije BiH. U 20. kolu Druge lige FBiH grupa Jug izabranici Igora Remetića savladali su Ilijaš sa 2:0, te sada imaju osam bodova prednosti u odnosu na Natron iz Maglaja.

"Čestitke igračima na zasluženoj pobjedi, jedno od naših najboljih izdanja ove sezone. Od prve minute pravim pristupom i disciplinom u igri stavili smo do znanja koje su nam ambicije u Ilijašu. Raduje me veliki broj kreiranih akcija, ali opet smo imali veliki procenat propuštenih prilika. Igrači i kolektiv Kluba ovu veoma bitnu pobjedu posvećuju preminulom Emiru Kotoriću, velikom simpatizeru TOŠK-a. Želio bih čestitati domaćinu na gostoprimstvu, fer i korektnoj igri", kazao je šef stručnog štaba TOŠK-a Igor Remetić.

U narednom kolu TOŠK će ugostiti Pobjedu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi