Remi Čapljine i Rudara, dva gola Aničića

Prva liga FBiH, 8. kolo

Remi Čapljine i Rudara, dva gola Aničića

M. Šljivak

Čapljina je u 8. kolu Prve lige Federacije ugostila vodeći Rudar iz Kaknja i na kraju ovaj meč nije donio pobjednika (2:2).

Rudar je bolje ušao u meč i u devetoj minuti je stigao do vodstva. Seriju pogodaka nastavio je Igor Aničić, koji je pogodio za vodstvo gostiju od 1:0.

Čapljina je potom imala nekoliko šansi, a do izjednačenja su stigli u samom finišu prvog dijela. Dosuđen je penal, a Salko Jazvin je precizan za poravnanje rezultata na 1:1.

Potpuni preokret viđen je u 60. minuti. Gol za 2:1 u 61. minuti postiže Pervan, ali su gosti stigli do jednog boda pogotkom Igora Aničića, drugim danas.

Prva liga FBiH, 8. kolo:

Čapljina - Rudar 2:2 (Jazvin 44'p, Pervan 61' / Aničić 9', 73')

ČAPLJINA: Zavitan, Zlatić, Buhač, Bratić, Leko, Pervan, Jazvin, Zubac, Pecelj, Raič, Rodin.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

RUDAR: Hinović, Alić, Kazazić, Vila, Kulović, Aničić, Gafurović, Topalović, Đuđo, Hasić, Čizmić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi