Remi Jedinstva i Rudara, stigla dva nova pojačanja u Bihać

Pripreme se privode kraju

Remi Jedinstva i Rudara, stigla dva nova pojačanja u Bihać

Fudbaleri bihaćkog Jedinstva danas su na stadionu Pod borićima odigrali svoju drugu pripremnu utakmicu. Protivnik je bila ekipa Rudar Prijedora koja se pokazala kao dosta neugodan i tvrd protivnik.

Meč je na kraju završen nepopularnim rezultatom 0:0, a trener Bišćana Ahmet Kečalović u ovoj provjeri pružio je šansu gotovo svim igračima.

Bihaćkoj publici u današnjoj utakmici predstavila su se i dva nova pojačanja koja će u narednoj sezoni nositi dres Jedintva. Riječ je o bivšem juniorskom reprezentativcu Belminu Vili, koji je nastupao za Željezničar (U19), Hajduk (U19), Mladost iz Podgorice i Zvijezdu, te  Marku Milenkoviću koji je prethodno igrao za Slogu iz Doboja. 

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.