Remi kadeta Sarajeva i Olimpica, Željezničar ubjedljiv

Remi kadeta Sarajeva i Olimpica, Željezničar ubjedljiv

A. Beganović

Odigrana su tri susreta 15. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine za kadete.

Derbi susret 15. kola Premijer lige za kadete odigrali su prvoplasirano Sarajevo i drugoplasirani Olimpic, a na kraju je rezultat glasio 0:0.

Bez pobjednika su odigrali kadeti Zrinjskog i Slobode (1:1). Gosti iz Tuzle stigli su do prednosti u 21. minuti kada je Haris Kotarević savladao golmana Plemića, Filipa Dujmovića. Do 55. minute rezultat se nije mijenjao, a onda je Ante Krstanović pogodio, za kasnije će se ispostaviti konačnih 1:1.

Do ubjedljive pobjede stigli su mladi fudbaleri Željezničara koji su na gostovanju rezultatom 4:0 savladali Slaviju. Kenan Delić u 9., Anel Šabanadžović u 40, Ahmed Hasanović u 47., te Kemal Mujarić u 63. minuti su pogađali za Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.