Remi kadeta Želje i Slobode, Sarajevo slavilo u Krupi

Premijer liga BiH za kadete

Remi kadeta Želje i Slobode, Sarajevo slavilo u Krupi

E. Škorić

U srijedu i četvrtak odigrani su mečevi četvrtog kola Premijer lige BiH za kadete.

Kadeti Željezničara ugostili su Slobodu, a meč je danas završen rezultatom 1:1.

Ahmed Hasanović je u 49. minuti doveo Plave u vodstv, no Haris Kotarević zabija u 67. minuti za 1:1, što je bio i konačan rezultat.

Sarajevo je jučer gostovalo Krupi, te je slavilo s 2:0. Strijelci z bordo tim bili su Armin Imamović s bijele tačke u 49. minuti, te Andrej Đokanović u 79. minuti.

U hercegovačkom derbiju Zrinjski je s 3:2 savladao Široki Brijeg. Strijelci za Plemiće bili su Mateo Božić (2) i Igor Savić, dok su za goste golove postizali Mate Čolak i Marušić Domagoj.

U Visokom Mladost je deklasirala Radnik s 3:0 uz golove Amara Muslića, Amara Begića i Nedima Čolaka.

U Jajcu Vitez je slavio kao gost protiv Metallghea s 2:1. Filip Šafradin i Luka Jovanović bili su strijelci za goste, a za domaće rezervista Hrvoje Jakšić.

Zrinjski je lider kod kadeta sa 10 bodova, Sloboda ima osam, Mladost sedam, pa slijede Sarajevo i Željo sa po šest bodova, koliko ima i Krupa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi