Remi Krupe i Lokomotive na Kajzerici
Foto: SportSport.ba

Prijateljska utakmica

Remi Krupe i Lokomotive na Kajzerici

Fudbaleri Krupe reprezentativnu pauzu su iskoristili za odigravanje prijateljske utakmice protiv Lokomotive. 

Četveroplasirani tim Premijer lige Bosne i Hercegovine se na Kajzerici protiv Lokomotive pokazao u veoma dobrom svjetlu, a prijateljski duel na kraju je okončan neriješenim rezultatom. Bilo je 1:1. 

Prvi gol na viđen je u 44. minuti. Strijelac za Lokose bio je Lovro Majer iz kaznenog udarca, da bi u 52. minuti Krupa preko Milanovića izjednačila za, ispostavit će se, konačnih 1:1. 

Utakmicu je organizovao novoimenovani sportski direktor Krupe Mihajlo Bučinski. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon reprezentativne pauze Krupu očekuju nova iskušenja u bh. šampionatu. Momčad Slobodana Starčevića će u sljedećom kolu ugostiti Široki Brijeg. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije