Remi Krupe i Spartaka na Zlatiboru

Treći kontrolni meč Banjalučana

Remi Krupe i Spartaka na Zlatiboru

D. Vejo

Fudbaleri Krupe nastavili su ostvarivati pozitivne rezultate protiv superligaša iz Srbije, a ovoga puta su remizirali sa ekipom Spartaka 0:0.

Prvo poluvrijeme, u potpunosti je pripalo izabranicima Slobodana Starčevića koji su imali nekoliko izglednih prilika. Šut su isprobali Zukić i Marjanović, no golman tima iz Subotice je bio na visini zadatka.

Pred kraj prvog poluvremena, u dobroj prilici se našao Zukić, međutim danas sjajni Jović ponovo hvata živu loptu. Do kraja prvih 45 minuta, nije bilo prilika vrijednih pomena.

Nakon pauze, ponovo je banjalučki sastav diktirao tempo. Domuzin se našao u sjajnoj prilici da ugrozi gol Spartaka, ali ponovo se isprsio Jović. Igrao se 63. minut meča kada Šamara isprobava udarac, ali lopta odlazi pored gola protivnika.

Međutim, Subotičani se bude u nastavku utakmice, pa tako preko Savkovića u 71. minuti utakmice dolaze u izglednu priliku, međutim Kutić je siguran.

Do kraja susreta, nije bilo većih uzbuđenja. Naredni meč, Krupa igra protiv rumunske Konkordije u srijedu.

Krupa je prvo poluvrijeme počela u sastavu Kutić, Vidović, Maksimović, Makitan, Guskić, Dujaković, Savić, Anđelić, Handžić, Marjanović, Zukić, još su igrali Šamara, Gvozdenović, Ilić, Ninković, Domuzin, Mrđa, Ratković i Dabić. Trener: Slobodan Starčević.

Spartak je istrčao u sastavu Jović, Dunđerski, Tomović, Kerkez, Pantić, Kumar, Savković, Kim, Abaz, Medić, dok su u drugom poluvremenu priliku dobili Anđić, Stevović i Marković. Trener: Aleksandar Veselinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi