Remi Mladosti i Drine u derbiju desetog kola

Prva liga Republike Srpske

Remi Mladosti i Drine u derbiju desetog kola

Derbi susret desetog kola 1. Lige Republike Srpske između Mladosti i Drine iz Zvornika završen je remijem bez pogodaka. 

Više od igre imao je domaći tim, ali je lider dobro odolijevao pritisku i na kraju došao do zasluženog boda.

Do važne pobjede došao je Napredak u komšijskom derbiju protiv Podrinja iz Janje. Gosti su se tokom prvog poluvremena ispromašivali, što su fudbaleri Napretka kaznili u nastavku golovima Jevtića i Vasiljevića.

Rudar iz Ugljevika u čijim redovima su ponovo većinom nastupili juniori ubjedljivo je poražen na domaćem terenu od tima Drine HE, a konačan rezultat glasiio je 6:2.

I Sloga iz Doboja i Modriča iznenađujuće slabo igraju u novoj sezoni, a međusobni duel dva kluba okončan je remijem bez pogodaka, kojim više zadovoljni mogu biti gosti iz Modriče.

Sutjeska je u Foči u neizvjesnoj utakmici minimalnim rezultatom savladala tim Slobode (NG), a jedini je put do mreže petnaest minuta prije kraja našao Neđo Šuka koji je uspješno izveo penal.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Kozara je na domaćem terenu remizirala sa Proleterom iz Teslića. Tim iz Gradiške poveo je autogolom Dolića, a izjednačio je Petrović.

Drina iz Zvornika sa 24 boda i dalje je vodeći tim na tabeli 1. Lige RS.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.