Remi Slavije i Mornara u Baru

Prijateljska utakmica

Remi Slavije i Mornara u Baru

Crnogorski prvoligaš Mornar bio je prvi protivnik Slavije na pripremama u Baru. 

Utakmica između Mornara i Slavije je okončan neriješenim rezultatom 0:0, a bliži pobjedi bili su izabranici Veljka Dovedana koji su u toku utakmice uspjeli stvoriti tri fantastične šanse koje u gol nisu pretvorili Igor Radovanović, Darko Spalević i Almir Pliska.

Zadovoljstvo prikazanim nisu krili ni u stručnom štabu Slavije. 

"Ne možemo reći da je bilo odlično, ali ima pomaka u odnosu na prethodne mečeve. Ono što je važno je da nismo omogućili domaćinu ni jednu pravu priliku za pogodak. Pomjerili smo ih daleko od našeg gola i bili su nemoćni u ofanzivi. Mislim da smo na pravom putu da napravimo igru i pravi tim", kazao je pomoćni trener kluba Momčino Stanić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Naredni protivnik Slavije na pripremama u Baru bit će Iskra iz Danilovgrada, a utakmica će biti odigrana u četvrtak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi