Remi Slobode i GOŠK-a

Četvrta pripremna utakmica

Remi Slobode i GOŠK-a

Golovima Miljenka Bošnjaka i Muhameda Mujića okončan je današnji prijateljski dvoboj Slobode i GOŠK-a. 

Tuzlaci se vraćaju na Tušanj gdje će ostati nekoliko dana, a potom će ponovo spakovati kofere i krenuti put Međugorja. Dogovorena je utakmica sa Željezničarom i generalna provjera 21. februara sa Sarajevom. 

Inače, Tuzlaci su u Međugorju savladali Igman sa 4:1 i Čapljinu sa 6:0, a prvu prijateljsku utakmicu odigrali su sa Budućnosti iz Banovića na Tušnju koja je okončana 0:0.

Slobodu su pojačali trener Musemić, Zeba, Ivetić, Moranjkić i Bekić, dok su klub napustili Omić, Janković, Kuduzović...

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.