Remi Slobode MG I Podrinja

Prva liga RS

Remi Slobode MG I Podrinja

D. Vejo

Fudbaleri Slobode iz Mrkonjić Grada danas su pred svojom publikom remizirali sa ekipom Podrinja rezultatom 0:0, u 18. kolu Prve lige Republike Srpske.

Mrkonjićani su na ovoj utakmici imali više od igre, ali im je sreća okrenula leđa. Prvo poluvrijeme proteklo je u znaku domaćeg sastava, koji je prijetio sa svih strana, ali lopta jednostavno nije htjela u gol tima iz Janje.

Pred sam kraj prvog poluvremena, domaćin je imao još jednu priliku da zatrese mrežu protivnika ali lopta odlazi pored gola, pa se tako na pauzu ide pri rezultatu 0:0.

U drugih 45 minuta, Sloboda je bila ta koja se pitala o svemu. Najbolju šansu da postignu pogodak, Mrkonjićani su imali u 75. minuti meča kada zadnja linija Podrinja u svom šesnaestercu ruši krilnog napadača Slobode Aleksandra Malbašića, a glavni arbitar pokazuje na bijelu tačku. 

Odgvornost na sebe preuzeo je Travar koji slabo šutira, pa tako protivnički golman u svoju statistiku upisuje i odbranjeni jedanaesterac. Do kraja, nije bilo pogodaka.

Sloboda će u sljedećem kolu gostovati u Derventi ekipi Tekstilca, a Podrinje će dočekati dobojsku slogu na svom terenu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi