Remi Sloge i Rudara u Doboju

Prva liga RS

Remi Sloge i Rudara u Doboju

D. Vejo

U Doboju je danas u okviru 10. kola Prve lige Repbulike Srpske viđena golijada, a za istu su zaslužni domaćin Sloga i Rudar iz Prijedora koji su odigrali 3:3 (1:1).

Sloga je bolje otvorila prvo poluvrijeme. Domaćin je do vodstva stigao u 27. minuti susreta, a u ulozi egzekutora našao se Bećarević. Ipak, gosti iz Prijedora nisu poklekli, pa je tako Jaćimović uzeo stvar u svoje noge te donio izjednačenje Prijedorčanima u 37. minuti susreta, te postavio rezultat prvih 45. minuta.

Drugio dio meča, bolje su počeli gosti. Rudar je u vodstvo stigao u 50. minuti preko Davidovića, ali slavlje je kratko trajalo, jer je domaćin svega tri minute kasnije stigao do egala, a siguran je bio Mahmutović. U toku je 61. minut a Lukić dovodi domaćina u prednost od 3:2. A onda, jedan od najboljih fubalera Rudara, Bojan Burazor postiže gol u 80. minuti meča za 3:3 i remi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi