Remi u Poljicama, Gradina i Budućnost prijete Bosni

Druga liga FBiH, grupa Sjever, 7. kolo

Remi u Poljicama, Gradina i Budućnost prijete Bosni

S. Mlaćo

Jučer i danas su odigrane utakmice 7. kola Druge lige FBiH grupa Sjever.

Budućnost je na svom terenu savladala Seonu (2:1), a junak pobjede bio je Eldin Trumić sa dva pogotka. Strijelac pogotka za goste bio je Sead Havić.

Gradina je rezimirala protiv Bosne K. 0:0, a podjelu bodova vidjeli smo i duelu Svatovca i lidera Bosne iz Mionice (1:1). Gosti su poveli u 23. minuti pogotkom Samira Isanovića, a bod domaćima donio je sa 11. metara Sedin Hrbat.

Dizdaruša je savladala Radnički iz Lukavca 2:1, dok je isti rezultat viđen i u duelu Dinama iz Donje Mahale i Ingrama.

Prokosovići su sa minimalnih 1:0 slavili u Tojšićima protiv Sloge, dok je su 1:1 završeni dueli Lokomotive i Mladosti M, te Mramora i Priluka.

Bosna Mionica je ostala na prvom mjestu sa 16 osvojenih bodova, a sada je drugoplasirana Gradina sa 14, dok po 13 imaju Budućnost i Svatovac. Na dnu je Bosna K. sa pet osvojenih bodova, a Lokomotiva, Ingram i Mramor imaju po sedam.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi