Remi Veleža i Bosna Seme

Susret odigran u Mostaru

Remi Veleža i Bosna Seme

M. Maksimović

FK Velež u generalnoj probi nije uspio poraziti Bosnu Sema, a meč igran danas na stadionu u Bijelom Polju kod Mostara okončan je rezultatom 1:1.

Mostarci su poveli pogotkom Ante Petrovića na asistenciju Kerima Tatara, dok su gosti izjednačili prekrasnim pogotkom Čaluka dvadesetak minuta pred kraj.

Stručni štab Veleža danas se odlučio meč započeti u sastavu u kojemu će vjerovatno Mostarci krenuti i za sedam dana protiv Travnika. Na golu je bio Tipura, zadnju liniju činili su Krcić, Mahinić, Zvonić i Petrović, u veznom redu igrali su Avdić, Ćosić, Mujezinović, Rodrigo i Handžić, a u napadu Kerim Tatar.

Mostar: FK Velež - FK Bosna Sema 1:1

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi