Nakon pobjede protiv Velsa

Reprezentacija odradila trening na Kipru

T. Hebib

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je obavila lakši trening pred utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo sa Kiprom.

Naša selekcija u utorak, 13. oktobra, u 20:45 minuta igra posljednji susret kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj, a večeras su izabranici selektora Mehmeda Baždarevića obavili lakši trening.

Bosna i Hercegovina jučer je na Bilinom polju bila bolja od selekcije Velsa sa 2:0, te ostala u igri za dodatne kvalifikacije i doveli smo se u poziciju da u Nikoziji ovisimo sami o sebi. 

Reprezentativci su doputovali danas u Nikoziju, gdje su i odradili lakši trening.  Treningu su pristupili svi reprezentativci, osim Edina Cocalića koji je zadobio povredu u susretu sa Velsom, te neće igrati ni protiv selekcije Kipra. 

Što se tiče Edina Džeke, on je prema najavama selektora spreman da odigra 20-25 minuta, no samo u slučaju potrebne.

Vrijedi istaći da u taboru naše selekcije vlada odlična atmosfera, te su svi spremni za meč koji se igra u utorak u 20:45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.