Reprezentacija Republike Srpske prevarila Udinese

Igrali sa starijim igračima

Reprezentacija Republike Srpske prevarila Udinese

Reprezentacija entiteta Republika Srpska nedavno je odigrala prvu prijateljsku utakmicu u Udinama protiv domaćeg Udinesea (1:1). 

Prva utakmica osim rezultata neće ostati po lijepom upamćena u međunarodnim krugovima, jer je FS RS-a jednostavno prevario svoje domaćine u Udinama. 

Naime, Republika Srpska je igrala s reprezentacijom U-23 predvođenom s klupe Branimirom Tulićem, ali je u sastavu bilo čak šest starijih igrača od 23 godine. 

Mladen Lučić iz Slavije ima 29 godina, Bojan Sladojević iz Slobode 26, Danilo Govedarica iz Drine 24, Igor Mišan iz Rudar Prijedora 24, Miloš Dujković iz Zete 24 i Dejan Vučić iz bijeljinskog Radnika također 24.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije