Reprezentativci čijim ekipama prijeti ispadanje u niže lige

Medunjanin u najtežoj situaciji, Đurić već ispao

Reprezentativci čijim ekipama prijeti ispadanje u niže lige

A. Haznadarević

Aktuelna sezona je širom Evrope donijela žestoke borbe kako za titule i mjesta koja vode u evropska takmičenja, tako i za sami opstanak u elitnim ligama. Reprezentativci Bosne i Hercegovine sveukupno ne mogu reći da se iza njih nalazi neka fenomenalna sezona, a razlozi za nešto slabije forme nekih od njih se mogu tražiti i u samim klubovima koji igraju loše, pa su se tako oni samo uklopili u generalno sivilo ekipa. 

Manji dio Zmajeva i u samoj završnici sezone pokušava izboriti opstanak, a jedan od njih je već sa svojim timom pokleknuo u borbi. Radi se o Milanu Đuriću, čija Cesena je još prije par kola ostala bez šansi za nastavak takmičenja u Seriji A. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.