Trener Sarajeva

Repuh: Dodatni motiv nam ne treba

E. Škorić

Trener Sarajeva Senad Repuh govorio je o predstojećem derbiju sa Željezničaromm

“Ova utakmica ima veliki značaj za ovaj grad i ove klubove. Za razliku od prethodnih sedmica, ima i pozitivnih stvari. Vraćaju nam se neki igrači, tako da nam to daje dozu samopouzdanja. Nama ne treba neki poseban motiv. Ova utakmica puno nam znači, puno donosi i oduzima. Očekujemo neki dobar rezultat i pobjeda bi nas izdigla iz ove krize i bila neka prekretnica”, kazao je Senad Repuh, pa je dodao:

“Istina je da derbiji nisu donosili dopadljivu igru, ali Sarajevo iz više razloga želi više nego ikad pobjedu. Normalno je da očekujemo dobru utakmicu. Motiva ima dovoljno, pa vidjet ćemo. Možda mediji znaju i rezultat koji će sutra biti?”, pita se Repuh, aludirajući na medijska pisanja o izuzetno očajnom derbiju, mada isti nije ni počeo.

"Fudbal se igra zbog navijača i želimo da ih što više dođe, da bude dobra atmosfera i neka bolji pobijedi", zaključio je Repuh.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Strateg bordo tima je kazao da su svi spremni, a vraćaju se Hebibović i Mihojević.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi